Seriemuziek

Duncan Blickenstaff verzorgt de muziek van nieuwe Netflix-serie 'Nobody Wants This'

foto: IMDB.com
  1. Klassiekchevron right
  2. Duncan Blickenstaff verzorgt de muziek van nieuwe Netflix-serie 'Nobody Wants This'

Nu de herfst officieel is aangebroken, is het extra fijn om 's avonds met een dekentje op de bank te kruipen voor een feelgoodserie, bijvoorbeeld met het 10-delige Nobody Wants This.

Waar gaat Nobody Wants This over?

Nu de herfst officieel is aangebroken, is het extra fijn om 's avonds met een dekentje op de bank te kruipen voor een feelgoodserie, bijvoorbeeld met het 10-delige Nobody Wants This. In de serie spelen Kristen Bell (van The Good Place, Gossip Girl en Frozen) en Adam Brody (uit The O.C, Shazam en Fleishman is in Trouble) elkaars geliefden, Joanne en Noah. Joanne is de host van een podcast over sex en als agnost gelooft ze dat mensen niet zeker kunnen weten of er een God bestaat. En Noah is een moderne rabbijn die op zoek is naar een rebound. Ze hebben elkaar ontmoet op een feestje. Maar wanneer ze eenmaal serieus aan het daten zijn, wijzen een hoop tekenen - en schoonmoeders - erop dat hun relatie gedoemd is te mislukken.

De show is gemaakt door Erin Foster (Barely Famous) en naast Kristen Bell en Adam Brody zien we Justine Lupe, Timothy Simons, Tovah Feldshuh, Stephanie Faracy, Paul Ben-Victor, Michael Hitchcock en Jackie Tohn. Foster & Bell zijn ook uitvoerend producent van dit project, samen met Steven Levitan (Modern Family, Just Shoot Me), Craig DiGregorio (Ash vs Evil Dead, Kevin (Probably) Saves the World), Sara Foster, Danielle Stokdyk (Veronica Mars, iZombie), Jeff Morton (Don't Trust the B in Apt. 23) en Jack Burditt (30 Rock, Unbreakable Kimmy Schmidt). Nobody Wants This gaat 26 september in première op Netflix.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Alles over de muziek uit de serie Nobody Wants This

Duncan Blickenstaff (It Ends with Us, Hollywood Stargirl, Alex, Inc., Outmatched) heeft de score gecomponeerd voor de nieuwe Netflix original Nobody Wants This.

Wie is Duncan Blickenstaff?

Duncan Blickenstaff is een componist uit Los Angeles. Zijn credits omvatten de televisieseries Reboot, Maggie, Outmatched, LA to Vegas en Alex, Inc., en hij scoorde de speelfilms Hollywood Stargirl, Samantha Rose, Long Gone By, The Heretic en The True Cost. Voordat hij aan zijn eigen carrière begon, werkte Duncan samen met Mychael Danna en Rob Simonsen, waarbij hij aanvullende muziek leverde voor Ghostbusters: Afterlife, The Age of Adaline, Transcendence, Gifted, Going in Style, Tyrant en World Without End, welke een Emmy won.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het laatste soundtracknieuws

Van nieuwe projecten van Hans Zimmer tot aan re-releases van prachtige filmmuziek. Een overzicht van het laatste nieuws.

Home Soundtrack Update Volg het WhatsApp-kanaal Filmmuziek & meer

Ster advertentie
Ster advertentie