Uitzending gemist
NTR

NTR Opera Live: Evgenji Onegin

  1. Gemiste uitzendingenchevron right
  2. NTR Opera Live: Evgenji Onegin

Deze uitzending staat gepland voor 23 november 2024 van 19:00 tot 23:00 en is beschikbaar rond 23:30 uur.


Gepresenteerd door: Hein van Eekert

Iedere zaterdagavond klinken complete opera's vanuit de grote (inter)nationale operahuizen, waar mogelijk rechtstreeks.

Presentator Hein van Eekert vertelt de verhalen en achtergronden bij de muziek. Hij introduceert de stersolisten en aanstormende talenten en neemt je mee in een wereld vol hartstocht en passie, intriges en verraad.

Ze is mooi en ze leest boeken. Hij is door haar betoverd, hij is mooi maar hij heeft geen greintje diepgang onder de hersenpan. Zij schrijft een lange liefdesbrief. Hij mansplaint waarom hij de hare niet kan worden. Vernedering, verdriet, dood en ooooh dan is het ineens een aantal jaren later.... Spijt verstikt zijn gedachten. Pjotrs gevoeligste in NTR Operalive.

Pjotr Iljitsj Tsjaikovski – Jevgenji Onegin Gordon Bintner (Evgenji Onegin), Kristina Mkhitaryan (Tatiana), Liparit Avetisyan (Lensky), Avery Amereau (Olga), Dmitry Belosselskiy (Vorst Gremin), Alison Kettlewell (Larina), Rhonda Browne (Filippyevna), Christophe Mortagne (Triquet), Siphe Kwani (Sergeant), Jamie Woollard (Zaretski), Koor en orkest van het Royal Opera House, Covent Garden o.l.v. Henrik Nánási. Opname gemaakt op 4 oktober 2024, in Royal Opera House, Covent Garden, Londen.

NTR Opera Live: zaterdag van 19:00 tot 23:00.