Seriemuziek

Geluidskunstenaar Dan Deacon scoret 'What’s Next The Future With Bill Gates' en dat klinkt zó

foto: EPA/CLEMENS BILAN
  1. Klassiekchevron right
  2. Geluidskunstenaar Dan Deacon scoret 'What’s Next The Future With Bill Gates' en dat klinkt zó

De Amerikaanse geluidskunstenaar Dan Deacon klinkt als een oude opgevoerde spelcomputer. Klinkt nu al als een match voor een docu met Bill Gates toch?

Synopsis

Tech-visionair en filantroop Bill Gates verkent in de nieuwe docuserie de kritieke uitdagingen en innovatieve oplossingen die onze wereld de komende jaren zullen vormgeven. Kunnen deze baanbrekende technologieën dringende mondiale problemen oplossen? Hoe kan AI ons bijvoorbeeld helpen om in de toekomst nog betere AI te maken? Ook gaat Gates in de trailer in op alle complotten die rond zijn naam hangen.

Gates interviewt grote namen in zijn serie, waaronder ook Lady Gaga. De Amerikaanse ondernemer stopte in 2008 bij Microsoft en tegenwoordig zet hij zijn vermogen in om goed te doen voor de wereld. Twaalf jaar lang was Gates de rijkste man ter wereld, van 1996-2007 en in 2014. Netflix maakte al eerder serie Inside Bill's Brain: Decoding Bill Gates (2019) over hem.

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Score

Dan Deacon zal de docuserie What’s Next The Future With Bill Gates gaan scoren. Dan Deacon kun je kennen van o.a Hustle, Ascension, Strawberry Mansion, All Light, Everywhere of bijvoorbeeld Wedding Season.

Over Dan Deacon

De Amerikaanse geluidskunstenaar Dan Deacon klinkt als een oude opgevoerde spelcomputer. Een soort geniale nerd maar dan hipper dan hip. “Geektronic” wordt zijn muziek wel genoemd. Hij knipt, plakt en knutselt vanaf 2003 het ene na het andere album in elkaar. Overstuurde zang, hyperactieve beats en bizarre samples. Gekke en vrolijke, maar zeer intelligente elektro. Hoe dat gaat klinken in de docu? Dat kun je hieronder ontdekken 😉 (bron: Paradiso).

Om deze inhoud te tonen moet je toestemming geven voor social media cookies.

Het laatste soundtracknieuws

Van nieuwe projecten van Hans Zimmer tot aan re-releases van prachtige filmmuziek. Een overzicht van het laatste nieuws.

Home Soundtrack Update Volg het WhatsApp-kanaal Filmmuziek & meer

Ster advertentie
Ster advertentie